Ízvadász főzőklub

Gomba – Töltött tésztakosárka rókagombával

Töltött tésztakosárka

Hozzávalók:
0,5 kg fagyasztott hajtogatott leveles tészta
20 dkg camembert sajt kockázva
20 dkg apróra vágott rókagomba 
3 gerezd fokhagyma 
hagyma aprítva
só, bors
petrezselyemzöld
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk, kinyújtjuk és kerekre kiszaggatjuk. Kis fém kosárkákba terítjük. A hozzávalókat összekeverjük és a kosárkákba töltjük. Sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Tetejét sajttal is megszórhatjuk.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!