Ízvadász főzőklub

Karácsony – Avókádós tonhalsaláta

Avokádós tonhalsaláta Hozzávalók: só, bors1 ek kapribogyó8 dkg fekete olíva bogyó2 érett avokádó2 citrom leve1 dl száraz fehérbor2 doboz olajos tonhal ( össz. 30 dkg) 2 kis fej lilahagyma felkarikázva4 nagyobb paradicsom gerezdekre vágva½ fej jégsaláta falatnyi darabokra tépkerveAz avokádóból golyókat vájunk és citromlével meglocsoljuk. A héjban maradt avokádóhúst péppé zúzzuk, hozzáadjuk a bort, 8 evőkanálnyi tonhal… Tovább »

Gomba – Főtt – nyers saláta vargányával

Saláta Hozzávalók:40 dkg vargánya20 dkg csemegekukorica (konzerv)1 db sárgarépa 2 db újhagyma1 brokkoli főzve1 kindley bab (konzerv)5 dkg retek csíra10 dkg mungóbab csíra0,5 csokor petrezselyem1 doboz galambbegy saláta1 fél lime-ból nyert lésó ízlés szerint Elkészítés:A sárgarépát és a hagymát vékony karikákra vágjuk. A megtisztított gombát rusztikusra vágjuk, megpároljuk.A kukoricát és a babot lecsepegtetjük, majd összekeverjük a… Tovább »

India – Kukorica saláta

Kukorica saláta Hozzávalók: 50 dkg főtt kukorica 20 dkg reszelt répa 1 paradicsom felkockázva 2 ek olaj 1/2 ek erős paprika, 1 kk feketemustár 2 kk fekete lencse 4 curry levél 1 kk só Elkészítése: Olajban kipattogtatjuk a fekete mustárt, megpirítjuk a fekete lencsét, hozzáadjuk a fűszereket, a répát. Egy-két percig főzzük, majd hozzákeverjük a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!