Ízvadász főzőklub

Gomba – Sült lila tönkű pereszke zöldségágyon

Sült gombafejek zöldségágyon

Hozzávalók: 
15 nagy gombafej, tönk nélkül: lila tönkű pereszke, erdei csiperke
2 db cukkini karikára vágva
70 dkg krumpli karikára vágva
4 db kápia paprika felkockázva
paradicsom (a kivájt paradicsom húsát ide használjuk el) 
1 szál póréhagyma karikázva
só, bors, petrezselyemzöld
4 gerezd fokhagyma átpréselve
olaj
kakukkfű
majoránna

Elkészítése:
A gomba kivételével összekeverjük a zöldségeket, fűszereket, tepsire rakjuk, meglocsoljuk a paradicsommal és olívaolajjal. 20 percig sütjük, majd rápakoljuk a gombákat és még 20 percig együtt sütjük.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!