Ízvadász főzőklub

Karácsony – cukormentes kókuszos

Cukormentes

Hozzávalók
50 dkg mazsola
20 dkg dió
10 dkg kókuszreszelék
1 citrom reszelt héja
1 kk őrölt fahéj
10 dkg csokoládé
Elkészítése: 
A mazsolát forró vízbe áztatjuk, 10 perc után lecsepegtetjük. Belekeverjük a többi hozzávalót és aprítógépben morzsalékosra törjük. Megformázzuk és pár órát szikkadni hagyjuk, majd csokoládéval bevonjuk. Száradás után csomagoljuk.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!