Gomba – Sült lila tönkű pereszke zöldségágyon

Sült gombafejek zöldségágyon

Hozzávalók: 

15 nagy gombafej, tönk nélkül: lila tönkű pereszke, erdei csiperke

2 db cukkini karikára vágva

70 dkg krumpli karikára vágva

4 db kápia paprika felkockázva

paradicsom (a kivájt paradicsom húsát ide használjuk el) 

1 szál póréhagyma karikázva

só, bors, petrezselyemzöld

4 gerezd fokhagyma átpréselve

olaj

kakukkfű

majoránna

Elkészítése:

A gomba kivételével összekeverjük a zöldségeket, fűszereket, tepsire rakjuk, meglocsoljuk a paradicsommal és olívaolajjal. 20 percig sütjük, majd rápakoljuk a gombákat és még 20 percig együtt sütjük.

Címkék:
Tovább a blogra »