Ízvadász főzőklub

Gomba – Májas csirkeragu tölcséres rókagomba és szagos rókagomba

Májas csirke ragu

20 db csirke felsőcomb, csontozva, bőrözve
5 fej hagyma kockázva
30 dkg máj
30 dkg tölcséres rókagomba és szagos rókagomba
A szalonnát kisütjük, rádobjuk a hagymát, megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a csirkecombokat és megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. 40 perc párolás után, hozzákeverjük a májat, 10 perc sülés után a gombát is. Készre főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!