Gomba – Főtt – nyers saláta vargányával

Saláta

Hozzávalók:

40 dkg vargánya

20 dkg csemegekukorica (konzerv)

1 db sárgarépa 

2 db újhagyma

1 brokkoli főzve

1 kindley bab (konzerv)

5 dkg retek csíra

10 dkg mungóbab csíra

0,5 csokor petrezselyem

1 doboz galambbegy saláta

1 fél lime-ból nyert lé

só ízlés szerint

Elkészítés:

A sárgarépát és a hagymát vékony karikákra vágjuk. A megtisztított gombát rusztikusra vágjuk, megpároljuk.

A kukoricát és a babot lecsepegtetjük, majd összekeverjük a répával, gombával, hagymával, brokkoli rózsákkal.

Rácsorgatjuk a lime lét, kissé megsózzuk, és alaposan összekeverjük.

Tálalás előtt megszórjuk a csírákkal. 

Címkék:
Tovább a blogra »