Ízvadász főzőklub

Gomba – Főtt – nyers saláta vargányával

Saláta

Hozzávalók:
40 dkg vargánya
20 dkg csemegekukorica (konzerv)
1 db sárgarépa 
2 db újhagyma
1 brokkoli főzve
1 kindley bab (konzerv)
5 dkg retek csíra
10 dkg mungóbab csíra
0,5 csokor petrezselyem
1 doboz galambbegy saláta
1 fél lime-ból nyert lé
só ízlés szerint

Elkészítés:
A sárgarépát és a hagymát vékony karikákra vágjuk. A megtisztított gombát rusztikusra vágjuk, megpároljuk.
A kukoricát és a babot lecsepegtetjük, majd összekeverjük a répával, gombával, hagymával, brokkoli rózsákkal.
Rácsorgatjuk a lime lét, kissé megsózzuk, és alaposan összekeverjük.
Tálalás előtt megszórjuk a csírákkal. 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!