Ízvadász főzőklub

India – Kukorica saláta

Kukorica saláta

Hozzávalók:

50 dkg főtt kukorica

20 dkg reszelt répa

1 paradicsom felkockázva

2 ek olaj

1/2 ek erős paprika,

1 kk feketemustár

2 kk fekete lencse

4 curry levél

1 kk só

Elkészítése:

Olajban kipattogtatjuk a fekete mustárt, megpirítjuk a fekete lencsét, hozzáadjuk a fűszereket, a répát. Egy-két percig főzzük, majd hozzákeverjük a főtt kukoricát, paradicsomot. Levesszük a tűzről és tálaljuk.

A recepteket Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India című könyvében találtuk és Dudásné Kiss Magdika segítségével készítettük el.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!