Káposztás szabdzsi
Hozzávalók:
2 ek olaj
1 kk római kömény
2-3 apró chili
4 curry levél
½ kk reszelt gyömbér
1 kk kurkuma
1 kk őrölt koriander
1 kk só
40 dkg kockára vágott krumpli
1 kisebb fej káposzta felmetélve
Elkészítése:
Olajban kipattogtatjuk a római köményt, hozzáadjuk a fűszereket, és a káposztát. Keverjük össze alaposan, majd fedő alatt, időnként megkeverve, közepes lángon főzzük, pároljuk meg. Közben süssük meg bő olajban a krumplit. Ha mind a kettő kész, akkor keverjük össze, sózzuk meg, és melegen tálaljuk.
A recepteket Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India című könyvében találtuk és Dudásné Kiss Magdika segítségével készítettük el.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: