Ízvadász főzőklub

India – Káposztás szabdzsi

Káposztás szabdzsi

 

Hozzávalók:

2 ek olaj

1 kk római kömény

2-3 apró chili

4 curry levél

½ kk reszelt gyömbér

1 kk kurkuma

1 kk őrölt koriander

1 kk só

40 dkg kockára vágott krumpli

1 kisebb fej káposzta felmetélve

 

Elkészítése:

Olajban kipattogtatjuk a római köményt, hozzáadjuk a fűszereket, és a káposztát. Keverjük össze alaposan, majd fedő alatt, időnként megkeverve, közepes lángon főzzük, pároljuk meg. Közben süssük meg bő olajban a krumplit. Ha mind a kettő kész, akkor keverjük össze, sózzuk meg, és melegen tálaljuk.

A recepteket Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India című könyvében találtuk és Dudásné Kiss Magdika segítségével készítettük el.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!